Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Kámasútra muže středních let

Když pobýváte v protialkoholní léčebně, myslíte na různé věci. Myslíte hlavně na to, co je vám úplně ze všeho nejmilejší: pivo, rum a sex. Jste už po detoxu, vaše tělo je čisté, ale stále je frustrované a žádá si své.

Čím jste zhuntovanější, tím víc toužíte po slasti. Vaše tělo chce svou dávku, hormony štěstí, uvolnění z pocitu ohrožení. Jestli myslíte na sex zhruba osmnáctkrát za den, jak uvádějí populární vědci, pak tady na něj myslíte stále.

„Ta má frndu!“ vzdychají pacienti na pokoji.    

Michal ležel s dalšími kolegy na oddělení 1A. Šlo o krátkodobou léčbu trvající šest týdnů. I tak se mu zdál ten čas nekonečný. Měl možnost chodit do zahrady, sportovat, psát, ale vůbec ho to nebavilo. Většinu dne proležel a poslouchal ty sprosté řeči. Každá žena na klinice mohla být dobrá. Ošklivá primářka, starší vyhořelé doktorky, sestry, pacientky. Nikdo neměl sílu na žádnou akci. Ale o to víc se o tom mluvilo.

„Pořád lepší než mluvit o chlastu,“ řekl mu známý notorik, Milan, v civilu slavný divadelní režisér. 

Ženský materiál byl na oddělení různorodý. Samozřejmě na vrcholu zájmu se ocitaly mladé sestry, hezké bezstarostné a rozverné. Většina pokusů ze strany smutných postav v pyžamech směřovala jejich směrem. Ale byly to jen pokusy, jako když šílený fanda chce spatřit filmovou "star", která leze ve svém sídle nahá do bazénu. Ta zeď mezi nimi je příliš vysoká a její překročení znamená mít potíže se šerifem.

Statná staniční byla stále ve střehu. Těm nejbujnějším přidělila větší dávku léků, takže se na oddělení rozhostilo vleklé ticho. V něm se pohybovala jako anděl příjemná sestra. Měla kaštanové vlasy, ale bůhvíproč Michal soudil, že je přirozená blondýnka. Tvářila se stále vlídně a trpělivě, až se mu její výraz zaryl do srdce. Bylo to čistě platonické, ale touha mezi těmi bílými stěnami upnout se k někomu byla příliš velká.   

„Zadeček má šukézní!“ přikyvoval Milan.

Upravovala lůžka, rozlévala čaj, přinášela svačiny jako anděl. Neušklíbala se nad nikým, neštítila se, ani nepoučovala, chovala se vlídně. Jaktože jsou ještě tak milé pečovatelské ženy? Ve světě genderové rovnosti? Podle toho, jak se chovala při nočních, jak se bavila se sestrami, byla taková od přirozenosti, i v civilu, nebyla to její maska. „Já vám půjčím svůj,“ řekla Michalovi a podala mu mobil.

„To nemůžu, sestři.“

„Můžete,“ řekla mu s úsměvem.  

Došel mu kredit a potřeboval si zavolat svým bývalkám. Žádná s ním nechtěla mít v tu dobu nic společného. Provolal zbytek peněz, které ještě měl, a moc jich neměl. Alkoholik, když má peníze, nepobývá v léčebně. Většinou sedí někde u dobrého alkoholu a vnímá svět růžově. Život není špatný, když máte na pití, které vás nikdy neomrzí.

„Kdybych si mohl vybrat mezi Angelinou Jolie a Jimem,“ vzdychl Milan, „vybral bych si Beama.“

Když je člověk na dně, vystačí si se vzpomínkami. Zatímco další notorici se zabývali sestrami, Michal si vybavoval minulost. Za těch skoro dvacet let stihl poznat hodně žen. A žádná velká slast to nebyla. Podvědomě je začal srovnávat s tím hezkým andělem na oddělení. Proč žádná nebyla taková? Narážel na samé dračice. Nikdy si nenechaly nic líbit. Byly stále jako na jehlách, podrážděné a přepjaté. Mohla za to naše doba?

Samozřejmě, že si za to mohl sám. Líbila se mu exotičnost. Když si mohl vybrat dračici nebo tu hodnou, vybral si potvoru. Doufal, že mu poskytne nezapomenutelné zážitky. Byla vzdělaná, chytrá a cynická. Nic ji nemohlo překvapit, ani zaskočit. Nebo se tak aspoň tvářila. Kdyby se chovala jako naivka, nebyla by in. Mohl si dovolit, co chtěl. Aby z ní dostal slast, bylo někdy třeba zajít daleko. 

Většinu volného času prosouložil. To ještě neměl žádné potíže, se závislostí nebo s impotencí. Hodně psal, studoval, to je pravda, ale o to víc potřeboval uvolnění. Bylo to píchání bez cíle, čím víc, tím líp. Když nechtěla jedna, přišla k dobru druhá. Manželka, milenka nebo kamarádka. Už mu to splývalo, všechna ta milostná gymnastika. 

Někdy to byly až nepřirozené pozice. Vzpomíná, jak jednou souložil s Evou na továrním komínu. Bylo to nahoře v Podkrkonoší s výhledem na širou českou krajinu. Visel na žebříku vysoko na komínu a na něm vlála nahá Eva. Rozhodli se oslavit ten krásný výhled. Spodní prádlo poletovalo vzduchem. Pak náhle Michal ucítil bolest v noze. „Bože, nepřestávej!“ sténala Eva.

„Nemůžu, mám křeč!“

Tehdy málem spadl z komínu dolů. Žádné velké poučení z toho nevyvodil. Jako ani z dalších průšvihů. Dokud mohl, užíval si. Typický hédonista. Vypadalo to, že je nesmrtelný. Ale pak se ocitl na dně. Ležel na zádech a měl ruce a nohy přivázané k posteli. To byla jeho milostná poloha. Obcoval s ďáblem, zatímco v hlavě měl delirium tremens.

Nikdy by ho nenapadlo, že za pár let bude takto ležet a na sobě bude mít toho anděla. Náhodou ji potká a zamilují se do sebe. Prostá žena mu přinese novou naději. Vyléčí ho z jeho iluzí. A bude se s ním milovat tak, jako ještě žádná jiná. Nasedne si na něj a on bude cítit její klín a boky, kterých se chytne, jako kdyby pádloval...

Bude to nejlepší sex jeho života.

27. kapitola z knihy Otcovství

Autor: Jan Klar | středa 25.1.2017 12:49 | karma článku: 25,69 | přečteno: 1252x
  • Další články autora

Jan Klar

Nesmrtelné Otázky Václava Moravce

Ředitelé České televize se celkem pravidelně střídají, ale Václav Moravec a jeho Otázky zůstávají: Je na tom až něco zvrhlého, když si uvědomíme cestu mladého novináře k dnešní konformitě.

5.12.2023 v 11:52 | Karma: 38,65 | Přečteno: 1611x | Diskuse| Ostatní

Jan Klar

Když koně umírají na Taxisově příkopu

Tuším, že to napsal K. Čapek, že vrchol animální krásy ztělesňuje hlava německého ovčáka a nejsem si jistý, že možná dodal, že i hlava tygra. Já bych k tomu přidal zjev závodního koně, před dostihem, jak jsem ho vídal

11.10.2023 v 11:52 | Karma: 21,18 | Přečteno: 635x | Diskuse| Ostatní

Jan Klar

Poplatky ČT a ČRo je holý masochismus

Vynechám Českou televizi a její angažovanou bezduchost (zejména ve zpravodajství a publicistice) a napíšu něco o rozhlasu, na něhož platím taktéž povinné poplatky.

20.9.2023 v 11:52 | Karma: 33,42 | Přečteno: 903x | Diskuse| Ostatní

Jan Klar

Utrýzněná moderátorka Linda Bartošová

Ten utrýzněný tón, který žadoní o pozornost, jako kdyby byl pro dnešní mladé ženy typický. Asi bych si dalšího „munchovského“ výkřiku nevšiml, kdyby se jistá Linda Bartošová

9.8.2023 v 11:50 | Karma: 29,24 | Přečteno: 1170x | Diskuse| Ostatní

Jan Klar

Pár špatných momentů Česti Strakatého

Všiml jsem si, že i ti nejlepší z tzv. mileniánů, kteří jsou mezi námi, trpí určitým neduhem. Ten neduh se projevuje vždy, když se začnou vztahovat ke svobodě, většinou totiž vůbec neví, o čem mluví.

21.6.2023 v 11:44 | Karma: 30,39 | Přečteno: 816x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Policie pátrá po dezinformátorovi Zítkovi. Nedorazil k soudu

23. dubna 2024  15:54,  aktualizováno  16:34

Policie pátrá po dezinformátorovi Pavlu Zítkovi. V úterý odpoledne o tom informovala na svém webu....

Žalobce žádá pro Limberského a společníky peněžitý trest za vydírání

23. dubna 2024  16:32

Peněžitý trest navrhuje státní zástupce pro čtyři aktéry schůzky v karlovarské kavárně, kterou...

Byla tam snaha mě zpochybnit, řekla Hynková Vrbová u soudu s Cimickým

23. dubna 2024  11:02,  aktualizováno  16:18

Je důležité, aby se na oběti sexuálního násilí nahlíželo jako na ty, kterým se má věřit, ne je...

Na sídlišti v Písku někdo zastřelil ročního psa, majitel se teď bojí o děti

23. dubna 2024  16:15

Neznámý člověk za bílého dne střelil vzduchovkou mladou fenku na zahradě na píseckém sídlišti...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...

  • Počet článků 208
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2833x
 www.klar-knihy.cz

 

 

Seznam rubrik