Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I58v71a98n 87M20i61n27á83ř

17. 3. 2019 9:45

Politická korektnost, zvrácené lidskoprávní vztahy k menšinám, tlaky na vzájemnou integraci s islámem a všudypřítomné - mediální svatouškovství. Jen se, proboha, nikoho nedotknout a .. neoznačit cokoli pravým jménem.

Díky za autorův článek.

3 0
možnosti
Foto

Nojo no...tak zaprvé by mě vážně zajímalo, kdy v jaké době lidstva šlo nějak vehementně lidem o umění, to by mě zajímalo moc....jo to je ta nadsázka:)). A pak...umění nejen že reaguje, ale ma dobu před námi ukázat, první zvedá že židle. Takže doba je jiná, jiné je všechno, a umění tedy jako odraz zákonitě jiné než za dob Sody. Existuji filmy..sice s tim procesem z Ameriky pres Francii máte pravdu, ale to vyhlášení o žabařích si raději nechat od cesty. Doba je nějaká, doba Sody se vyrovnávala s naprosto jinými věcmi a Smůla a divné srovnávat. Zadruhé. Zatřetí tedy asi můžu být nekorektní a říct, že dnešek se psal citelně na karmu...:)) a za čtvrté padni, komu padni umí K. Trčálek. Tak se ptám, co Vy na to...odpověď se stále nekoná.:))

0 0
možnosti

J79a57n 81K83l84a56r

17. 3. 2019 11:17

Milá Radko, chce to jen pořádně číst a nepropadat blogovým vášním... Já vám minule na vše odpověděl. A dávám sem svůj deníček (i román) čistě proto,abych si ověřil pravopis a stylistiku. A vždy mi jde pokud možno o přesný popis světa, ve kterém žiju a píšu. Hezký den!

0 0
možnosti

KarmaR^.

Na Českou sodu si často vzpomenu. Dnes by její autoři byli - přinejmenším verbálně - postaveni ke zdi.

2 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2833x
 www.klar-knihy.cz

 

 

Seznam rubrik