Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Problém sice je bulvarizace, ale horší je, že čtenář neví, které sdělení obsahuje nějakou pravdu a které je kompletní fejki! Problém je, kde najít pravdivé informace o tom, co se stalo, co se děje, jaké jsou názory toho či onoho.

0 0
možnosti

Pořád slýchám, jak lidé nenávidí bulvár - kdyby to tak bylo, jisté noviny, weby a další pořady by skomíraly na úbytě. Spíš mi to připomíná něco o kázání vody a pití vína. Jako autor jsem nedávno dostal poměrně jasné poučení: psát krátké věci a titulek vysloveně bulvární, nebo to nikdo nebude číst. Když jsem se ohradil, že na omezeném prostoru nemůžu ani nastínit základ toho, co chci popsat, bylo mi sděleno, že to stejně málokoho zajímá.

Ano, ještě se čte, ale i z jiných oborů vidím, že stále méně, protože nastupující generace sledují připitomnělé "challenge" a nesmyslné rozbalování nesmyslů, kde je nejčastějším komunikačním prostředkem "boží", "super", "wow".

Vzpomínám si, jak jsme třeba lepili papírové modely, jejichž autor architekt Richard Vyškovský se včera dožil krásných 90 let. Ten pán dodnes usedá k rýsovacímu prknu a vytváří další úctyhodné skvosty. Ale že bych někde našel připomenutí jeho půlstoletého díla? Vlastně ano - https://www.abicko.cz/clanek/vystrihovanky/25087/papirovy-kral-legenda-vystrihovanek-richard-vyskovsky-slavi.html

1 0
možnosti
Foto

Blogy - hlásná trouba okamžiku? R^ Karma.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS