Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nerozumím, co nám chtěl autor říci: že bude psát intelektuální texty! Tak, prosím, ať začne. Dávám si ho do oblíbených.

0 0
možnosti
Foto

A to já bych i prasákům dala šanci...kolikrát je to úplně božský osvěžení prostoru:))... a exoti jsou víceméně i často vizionáři. Jako byste nevěděl...průměrnost narozdíl od geniality nikoho nes.štve:)) takže vypadá jako pravda nejkrásnější. A proto volnost prasákům, rovnost exotům a bratrství všem ducha svobodným:));-)

1 0
možnosti

Pochopil jsem, proč intelektuálové pohrdají blogery. Diskuse pod blogem by byla přínosná, kdyby se týkala myšlenek v blogu. Bohužel taková diskuse je zde vzácností! :-)

1 0
možnosti
Foto

R^ Nejsa intelektuálem, jsem po roce svého vstupu na blog. stránky(v r. 2014) došel i k tomuto, viz.:

Je to skutečně děsné, strašné, ne-li až... Jeden si dá práci zpracovat svůj článek na blog, často ,,skoro“ na úrovni diplom. práce. Nešetří fakty i ,,fakty“, dá do toho div ne duši, emoce, znalosti mnohdy až bezbřehé a vyjádří se bez obalu o úrovni toho i onoho i oněch. Kolikrát jim to i ,,nandá“, aby viděli, že do toho i do nich vidí. Mnohdy najde i spoustu spřízněných duší. A vzájemně si notují. A najednou, BÁC! Kde se vzala, tu se vzala ,,trotlovina“. Tó teda. Člověk tu má o jinejch vědomosti, hodné zkušeného kádrováka/kádrováčky, pardon, personalisty, až ,,kvalifikaného“ takměř psychologa, že. A najednou si nějakej takovej dovolí to znevažovat. Ba nastojte! Semotamo kdos dovolí si aj přitakat! Vrchol! Někteří navíc si dovolí do blogů dát i odkazy a vysvětlení, kde a z čeho čerpali a co je co. Neuvěřitelné. Jak kdyby považovali jiné blogery a potenciální čtenáře za nějaké takové onné. A tak naskýtá se otázka. Mají tací vůbec právo psát blogy, vstupovat do diskuzí, či dokonce dovolit si to i ono číst? No číst - asi takhle. Kliknout na blog, popř. i karmu, to zas jo. To jim nikdo nezakazuje.

Ale jináč. No nic. Takže: Blogeři všech zemí, spojte se! K tomu admini nám dopomáhej! Hej!

Zdroj: https://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=390349

2 0
možnosti
JK

Největší sranda bývá, když tu nějaký myslitel nazve svou slohovku na úrovni nenaučeného žáka základní školy polemikou a tváří se u toho strašně vážně :-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2833x
 www.klar-knihy.cz

 

 

Seznam rubrik