Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Škoda, že nebyl uveden žádný konkrétní příklad babišova marketingu (jinak by marketingem již byla pak zřejmě celá globální společnost na sociálních sítích a blozích) - pak je to ale jen o dojmologii nepodobné ke kejhání tzv. demokratické opozice. Pokud jde o politický marketing máme zde myslím jinačí demokratická esa ... třeba těm co omezují roušky demokracii ... připadně opatření jsou naprosto zmatečná ... případně ústava je přednější než když už tvrdá čísla z JIPek ... Babiš v tomto až téměř defénisticky anarchistickém prostředí zaměňovaném za tzv. svobodné a demokratické ovšem ve verzi pseudo manévruje velmi dobře. Ta rudá niť šňěrovaná z klubka tzv. demokratické opozice od posledních demokratických voleb a napříč i Covidem je zcela zřetelná ... samozřejmě na úkor výsledku v kterém se nalezá celá ČR. Opozice je programová, teoretická, prázdná, ideologická ... sociálních sítí netřeba vše vyprázdněno ztrátou paměti včerejška ne-li pak předvčerejška ... to tak když se budují lepší zítřky jako sociální houpací síť ...

0 1
možnosti
Foto

karma - už jen za ten perex;-)R^

1 0
možnosti

Je zvláštní, že tak bohatý člověk není schopen postavit silný marketingový tým a pokud tak učinil, tak selhal ve všech směrech.

Absolutně nechápu jeho vystoupení v mediích a ve sněmovně. Když byl na návštěvě ve státech mohl se přiučit, jak lze jednoduše učinit z člověka velmi mediálně přitažlivou osobu, i když je realita zcela jiná.

Je to velmi podobné jak radí největší znalec psí duše ve státech pan Cezar Milan ohledně výchovy psa, z hluboka dýchat, být velmi asertivní a seběvědomý ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

A to se podívejme, tak my máme premiéra autistu, takového vzteklého autistu co je uvnitř strašně hodný a lidský jen to není navenek poznat. Máme se tedy vcítit do jeho vnitřního světa souhlasit s ním, pomáhat mu a hlavně bezmezně omlouvat vnější projevy, za které vlastně ani nemůže, byl tak okolím stvořen.

Znamená to přehlédnout šílenosti, které nám ztrpčují každodenní život, nesmysly, které musíme plnit, lhaní, sprosťárny i fyzické útoky.

Podle mě by měl mít premiér stejnou péči jako autisti. Jeho vnitřní svět ať zůstane nenarušen a prostředí mu přizpůsobíme adekvátně k jeho dosavadní činnosti, pevný denní řád, pravidelná nutričně vyvážená strava a pohyb tak, aby ohrozil co nejméně spoluvězňů.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS