Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Lubi, tak tvoř pozitivně... :-)

0 0
možnosti
VM

Máte to popletené. Bůh je tvůrcem všeho, i nás, ne naopak. Existuje jako absolutní bytí, nezávisle na nás nebo čemkoli jiném (aseita), zatímco naše existence je odvozena od té jeho. Tak nám tu netvrďte nesmysly.

0 0
možnosti
PK

Technická...mee too nerozlišuje u mužů barvu pleti a to čím vnáší chaos do právního řádu je, že zcela popírá presumci neviny,,,,

0 0
možnosti
VB

Vzhledem k tomu, že myšlení člověka zavěšeného na sociál. sítích silně upadá, protože data podstrčená mu informač. giganty posouvají to myšlení směrem k polopravdám či od myšlení k nakupování, já spoléhám na mimozemšťany, ti to tady snad dají do pucu. Poslední myslící tvory v ČR dost upozadila média vč. těch veřejnoprávních. Doufám, že se vzpamatují a nasměrují většinu občanů k činnosti ve prospěch udržení života na Zemi bez nukleár. války či jader. katastrofy, bez dalšího ničení přírody apod. Potřebujeme na to osobnosti, které dovedou lidi stmelovat a dělat něco konkrétního užitečného. A hlavně zlepšit demokratické a právní prostředí v ČR, které silně utrpělo.

1 0
možnosti
JL

S intelektuální úrovní české společnosti máte pravdu, nic moc....... Když projíždím youtube, média na netu, podívám se, co vysílá ČT, blogy...komentáře profesionální, jsme taková legrační vesnička. Je tu asi tak 5 intelektuálních osobnost schopných sdělit veřejnosti nějaký originální chytrý podnět.

Samozřejmě by se intelektuální úrovní a kreativitou mělo prvořadě zabývat školství... Školy, univerzity by měly přebírat, co je v cizině progresivní, efektivní, moudré a předávat to do společnosti (stačilo by sledovat Británii, Skandinávii, snad i Německo a Rakousko). Tak třeba za 50 let se to trochu zlepší. ;-) PS: To by mi bylo 117 let, čehož se rozhodně nechci dožít, tak ok, 20 let, když se sem znovu inkarnuju za pár let.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS