Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J50i51r48i 87T45i90c66h24y

14. 10. 2021 16:18

Lzive, zavile utoky na urcite osobnosti jsou dnes beznou praktikou radikalni levice v USA.

0 0
možnosti
Foto

Fajn.Pokud je člověk bohatý a u toho lze,podvádí a krade tak mu to po morální stránce nelze ani vytknout.Protoze podle podobných jako Vy ho kritizujete pouze se závisti....ovedomujete si Vůbec jako hluboko jste morálně klesl? A po ostatních to chcete také...?

3 0
možnosti
LV

Breivick se taky chtěl zapsat do historie. A miloš Zeman? O tom ani nemluvě.

Babiš naopak není z těch, kteří by po tom a priori toužili. On šel do politiky proto, aby poskytl politické krytí svému Agrofertu. Aby mu přizpůsobil právní prostředí, aby mu získal státní zakázky, zajistil dotace, zkrátka aby ze státu udělal svého klienta.

Což se mu podařilo.

Jako bonus pak využil státních nástrojů k likvidaci konkurence (zajišťovací příkazy, viz vlečka do Meopty Přerov), případně odvrátil nepříjemné následky (otrava Bečvy).

Pokud chcete nazývat lidi, kterým tohle všechno na Babišovi vadilo, slabochy a zbabělci, je zcela legitimní Vás nazvat bezcharakterním ............ (doplňte si sám, jste spisovatel, jistě máte dostatečnou slovní zásobu).

10 2
možnosti
Foto

Pokud snahu o potrestání lumpáren, podvodů, zlodějny a vůbec podobných filantropických činností vnímáte jako nenívist vůči úspěšným, a pokud jako vzor těch úspěšných předkládáte Babiše, Klause sr. a Zemana, tak... :

- je snaha o debatu předem odsouzena k zániku

- jste nejspíš propagátor nového literárního odvětví, tedy PR sci-fi

- by to nutně musela být ironie, jenže vy to myslíte vážně

- patříte mezi horní 1% a na činnosti jmenovaných jste obrovsky vydělal

- jste jejich manager a je vám jedno, na čem vyděláte

atd., atd...

Podle textu pro vás musí nejspíš platit všechno a ještě mnoho dalšího zde neuvedeného. Ale spíš budete jen bloud.

8 0
možnosti
Foto

Normálně už blogy pana spisovatele nečtu, neb jsem zjistil, že asi žije v jiném vesmíru. Teď jsem OMYLEM juknul - a zase nic moc. A to jsem tolerance sama.

Nějak to na mne dělá dojem, že mu knížka nejde na odbyt a tak nás jejími kousky krmí tady.

2 0
možnosti
MB

M98i81l84a56n 80B82í92l67e81k

14. 10. 2021 9:58

"...Ale zejména další, V. Klaus, M. Zeman nebo dnes A. Babiš poznali, co to znamená, když se chováte autonomně..."

Myslím, že nevole nemalé části občanů se projevila až tehdy, když jednání politiků překročilo jakýsi kategorický imperativ - a to značným způsobem. Autonomní chování přece nelze ztotožňovat se svévolí, zpupností a drzostí:-)

4 0
možnosti
EH

Nenávist bývá jenom ideová. Lidé tu nenávidí politiky, které znají jenom z médií a vyčítají jím skutky, které závisejí na stovkách lidí nebo okolností. Viz třeba rychlost stavby dálnic.

Nebo nenávidí nevinné občany států, protože nám politika těch států kdysi ublížila.

A ideologie vraždí. Co je pak méně škodlivé? Miliardář, který si přišel do politiky nahrabat? Nebo "osvícený" demokrat, který nás nažene i do války, aby jeho dobro zvítězilo nad oponenty za každou cenu?

Už teď žijeme v ideové společnosti, kdy menšina je víc než většina a hlas občana je posvátný, dokud volí "správně". Nenávist vůči menšinám je trestána, vůči voličům podporována médií.

2 0
možnosti
Foto

A bylo tomu někdy jinak?

0 0
možnosti
Foto

Autor označuje sám sebe za spisovatele, a tak jsem čekal kvalitnější argumentaci než AntiBabiš. Přestaňme obviňovat občany ze závisti nad majetkem a "úspěchem" A.Babiše a hledejme skutečné důvody Babišovy prohry. Tou je morálka...

Normální občan si nedělá iluze o politicích, ale co je moc, to je moc.

Zkusme uvést, co normálnímu občanovi vadí na A. Babišovi? Že je ve střetu zájmu. Že zaparkoval svůj majetek do svěřeneckých fondů a obešel tím zákon. (jeho příznivci mu přitom tleskají, jak se zákonem vydrbal). Že Agrofert se řeší v Bruselu a ten potvrdil ve zprávě OLAF střet zájmu premiéra, takže ČR hrozí zastavení dotací. Že nechal unést vlastního syna na Krym. Že lhal o demonstrantech na Letné. Že dodnes nebyl soud v kauze Čapího hnízda, ačkoliv kdyby šlo o kohokoliv jiného, už by soud proběhl (navíc, proč A.Babiš vrátil dotaci50 mil., když by vše bylo podle zákona?). Že přes svá silácká prohlášení nepřevzal žádnou odpovědnost ze jeden z nejhorších výsledků ČR v covidové úmrtnosti na světě a těch 30 tisíc mrtvých. Že A.Babiš lhal o dostatku roušek ve skladech a sliboval, že je osobně rozveze. Že jmenoval neschopného Vojtěcha ministrem a pak mu přikazoval, jaká má vydávat opatření. Že se na MZ vystřídalo při krizi 5 ministrů za 8 měsíců! Že vybízel občany, aby zůstali v ČR, ale sám odletěl k moři. Že vůbec neřešil Faltýnkův deníček. Že neřešil exemplárně Hniličkův mejdan v Teplicích. Že na výzvu opozice k přípravě na 2.vlnu jí v červnu 2020 vzkázal, že druhá vlna nepřijde a žádná plošná opatření už nebudou. Že z politických a populistických důvodů rozvolnil před loňskými volbami a Vánocemi. Že zadlužil stamiliardami státu, kdy polovinu ze schodku 350 mld. v roce 2020 tvořily dle NKÚ výdaje nesouvisející s covidem. Že lhal o Pirátech a jejich úmyslu nastěhovat migranty občanům do bytů. Že je spojen s Pandora Papers.

Třeba ale normálnímu občanu vadí také jeho kňourání a výmluvy na AntiBabiš, místo aby vše řádně vysvětlil. Je snad toho málo, proč A.Babiše nevolit ???

15 5
možnosti
PK

Může být, ovšem ta závist tam bude vždy též. A nej paradoxem je, že AB a jeho hnutí vyneslo do sněmovny a posléze do vlády právě vámi zdůrazňované "morální" selhání předchozích establishmentů. BTW. obávám se, že si příliš přeceňujete politický život v této zemi, bo od sametu se tento vámi uváděný pojem v tomto ringu nikdy příliš nevyužíval.

3 3
možnosti
VK

Karma. Z důvodů vámi uvedených, nemohou v Česku být lidé jako E. Musk, J. Bezos , nebo B. Gates.

1 0
možnosti
JK

Důvod spíš je, že se podobní u nás nerodí. Znáte někoho podobného jako ti tři třeba ze Švýcarska, Belgie nebo Nizozemí ?

1 0
možnosti
IB

tento příspěvek od vás mně překvapil. Přemýšlím, proč nemám AB ráda, ale ať se snažím sebevíc, nejsou v tom peníze ani úspěch ani movitý a nemovitý majetek. Je v tom odpor a nenávist k člověku, který se choval k nám občanům prostřednictvím svých ministrů jako ke svým pohůnkům. Člověk, který se kvůli svým zájmům obrátil k Rusku, Číně, V4 a nejraději by nás i se Zemanem úplně odřízl od zbytku Evropy. Člověk, jehož média prostřednictvím článků a trolů v diskusích rozdělovala společnost, jak jen to šlo. Člověk, který během týdne několikrát popře svá vyjádření. Člověk, který vypadá, že se neumí jasně a dobře vyjadřovat a dle mého to je jen dobře naučená taktika, jak říct mnoho a přitom neříct nic - naučeno u STB nebo KGB? Vykroutil a vylhal se ze všeho. Vědomě vydával on a jeho ministři nařízení, která byla v rozporu s ústavou. Ne, takový člověk je v mých očích slizký had a nelze s ním mít žádné slitování. Je to prostě, člověk, který mně dokázal snad každým svým vystoupením rozzuřit. Je toho mnohem víc, takže, dobře mu tak. Ale on se z toho zase vykroutí, o AB není potřeba se strachovat. On nám ještě pěkně zatopí.

12 6
možnosti
Foto

Má to háček: Vy za tím vidíte ideoogii, oni ekonomiku alias kšeft ;-D

2 1
možnosti
LU

A predsa sa aj dnes ešte nájdu občania, ktorí si myslia, že STB-ák miliardy zarobil celoživotnou tvrdou poctivou prácou.:-/

5 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2833x
 www.klar-knihy.cz

 

 

Seznam rubrik