Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A co transplantovaní ,onkologický a lidé se sníženou imunitou. Ty musí na ulici trpět posměšky od lidí co si myslí že jsou nesmrtelní. A to jen proto že nosí a nosily roušku dávno před Kovydem (COVIDEM) Kvůli snížené imunitě

0 2
možnosti

Nevšiml jsem si, že by dříve byli lidé s rouškou terčem posměšků. Ostatní to brali jako opatření, které má nějaký důvod. To, co popisujete je spíše důsledek té hysterie, mediální masáže a nelogických opatření.

1 0
možnosti

Já bych tu solidaritu zákonem klidně vynutil. Ovšem solidaritu ministrů, poslanců a úředníků na všech patrech moci. SOILIDARITU S NEJVÍCE POSTIŽENOU SKUPINOU.

Měli bychom do půl roku po covidu, a hlavně BEZ EKONOMICKÝCH DOPADŮ různých lockdownů, kdyby se úředníkům, ministrům a poslancům zařízly příjmy stejně, jako drobným živnostníkům. Žádný poslanecký náhrady, žádný osobní hodnocení, nic. Maximálně v procentech stejnou kompenzaci, jako dostali ti drobní podnikatelé. A že nemá úředníček co žrát , a že mu seberou střechu nad hlavou kvůli hypotéce, když teď nemá příjem ? Nezájem, slovy Benešové: "Měli mít vatu na přežití"

To by se úředníci hodně snažili aby byl covid rychle pryč a moc lidí nezruinoval. Takhle se celé ty dva roky chovají jako kovidová vrchnost a šlechta, a ta proklamovaná solidarita nikde.

1 0
možnosti

Ti autentičtí lidé, jichž je naštěstí většina, už očkovaní jsou. Hardcore antivaxeři ve volbách strašně pohořeli, protože jejich zvrácená ideologická platforma je pro skutečně autentické lidi nepřijatelná. Jedinou jakousi antivax platformou je Okamurovo rýžoviště prachů zvané SPD, ale s těmi se o tom, jestli se má k očkovaným i neočkovaným přistupovat různě nebo úplně stejně, nebavil dokonce ani Babiš. Vždycky se přistupovalo různě.

Ten případ je, řekl bych, dost jasný.

Jo, a největší selfmademan v ČR Kellner uvrhl na začátku tisíce nezkušených zákazníků do náruče exekutorů a v Číně si vysloužil přezdívku Král lichvářů.

1 3
možnosti

Kdo je to "antivaxer"? Ten, kdo odmítá zcela, ale naprosto zcela dobrovolné lékařské ošetření?:-). A když si nekoupím mobil, který mi od rána do večera cpe do hlavy reklama, tak jsem "antimobilista"?

3 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2833x
 www.klar-knihy.cz

 

 

Seznam rubrik