Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak;))) i já Bělohradskému ráda naslouchala a pak se trochu nestihla divit ...vstupy do stran...nazory...Ale málo platno, s nasčítáváním času, ten chlap i to protivné bohužel jako by předpověděl. Už dávno radši vnímám pana Fištejna, ale Bělohradský pořád stojí aspoň za nějakou pozornost. Stojí... Myslím si.

Co se týká Vašeho rozbědovaného stesku...maličko paralelní s Bělohradským:)) tehdy a nyní...promiňte.

...ne neoriginální:)) no tak já, co Vas fakt čtu...semtam ne, a tak nějak vím, proč jste zrovna Vy mne přitáhnul, jsem ve věčném každotýdenním nadávání na úroveň toho a toho a stále dokola jedno téma... onu originalitu přestala nalézat dávno. Bylo a není...Je škoda, když se chlap začne měnit tak, že z veškerého espritu tu stojí převážně dědkovská zapšklost, byť v obalu filozofovy eseje.

Promiňte, chovala jsem se právě velmi svobodně a Vy to jako liberál po roce strefování se do všeho - jako ten se svobodou v kostech, jistě, Jane, přijmete;-)...ale slova kladete fakt furt pěkně:)R^

1 0
možnosti
JK

J74a31n 14K94l65a59r

15. 3. 2020 11:16

V pohodě, Radko, váš názor: Jen jste si asi nevšimla, že nepíšu o aktualitách, ale ten deník je nadčasový a vyjadřuje myšlenkový vývoj autora. Dnes třeba o tom, že svoboda a rovnost, za určitých okolností, jsou spojité nádoby, což by socialista nepřiznal... Promiňte, ale svými komentáři mi připadáte jako typický zástupce věčně se mýlící většiny. Jestli chcete originalitu, jdětě o dva mé blogy zpět a čtětě víc do hloubky:-) Díky za čtení.

1 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2833x
 www.klar-knihy.cz

 

 

Seznam rubrik