Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J52a26n 78R77á29ž

21. 12. 2020 11:21

Článek obsahuje hodně dobrých postřehů

KARMA!

1 0
možnosti
Foto

Stát se mediální hvězdou naopak chce celého chlapa! Tušíte vůbec, co dá za námahu ustát všechny ty televizní a rozhlasové komentátory, pisálky od novin, fejsbukáře a pod.? Být stále obklopen nepřáteli! Čelit módní policii a kadeřníkům!

Já sám jsem nějakou tu rebélii za života spáchal a ve spisech StB byl veden jako nepřítel lidu a socialismu jako "Buřič" a pronásledován několika agenty, i do šatlavy uvržen, ale na mediální hvězdu bych si netroufl.

Dnešní muž nemusí umět jednou rukou postavit na silnici zvrácený autobus, ale musí ve slovním duelu porazit i pana presidenta!

1 0
možnosti
Foto

Příběhy mladých lidí jsou v mnohém jiné než bývaly, ostatně to přináší vývoj společnosti stále dokola, ale okolní svět a jeho tep není mocen potlačit to, co každý kluk a holka musí prožít. Dobré i zlé, v sobě i se svými blízkými, ve škole, s přáteli. Revolta je jako ponorná řeka, která si nachází důvody, aby někudy, někde podemlela zatuchlé břehy. Ale souhlasím s tím, že bývalo snazší se vymezit a orientovat se. Totalita nebo autoritářský způsob vládnutí bývá svým způsobem upřimnějším, protože si aroganci může dovolit. Je tedy čitelnějším, predvídatelnějším, stabilnějším.

3 0
možnosti

ono taky záleží kde tu rebelii hledáte ... u Mináře bych ji nehledal to je jen marketingový politický produkt antirebélie ... pravý rebel je totiž právě Babiš proti kterému toto bylo vytvořeno jako to "anti". Tam by se možná dala nějaká rebelie dohledat ... jinak pudy nepotlačíte ... úvaha správná ale posadit ji na správné reálie rebélie ;-D ps: Trump je taky docela rebel ...

https://www.bitchute.com/video/dSELMNYyLYIa/?fbclid=IwAR0Gjj2p5poxmnVI0GF3PnMkCATSQJL4QFeYhHkfx216oD1ax1weruL1PxE

2 0
možnosti

Výborně napsáno! Mnozí muži, ne-li většina, si na chlapy pouze hrají, a protože z nich nevyzařuje opravdová mužská přirozenost (ta u nich byla vlivem výchovy a působením společnosti potlačena), působí řada z nich pouze směšně, protože vlastně nejsou ani chlapy, ani ženami.

Vám, pane Klare, karma R^.

2 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2833x
 www.klar-knihy.cz

 

 

Seznam rubrik