Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale tož, na křižovatce Evropy nutně musí docházet k nejtěžším haváriím-

0 0
možnosti

Ach tyhle řeči o "křižovatkách"!

Rakousko je na stejné křižovatce, má srovnatelný počet obyvatel, k dnešnímu dni aktuálně nakažených 16 456, ČR 120 444.

A srovnejte si Norsko, Švédsko a Finsko a uvidíte, kam Švédy zavedla jejich pitomá strategie.

Stejně tak Británii, která nevyužila svoji výhodnou ostrovní polohu.

0 0
možnosti

"Virus je tu s námi a nikdy se ho nezbavíme" ?

Zase další odborník epidemiolog.

Ještěže se lidstvo zbavilo viru pravých neštovic a španělské chřipky.

1 0
možnosti

Když se přesvědčím, že Izrael, Portugalsko, "svobodná" Británie se - definitivně - vypořádali s epidemií - pak souhlas s tím - jsme neschopní Švejkové a máme blbou vládu. Do té doby - je pravda, že Němci vykazují nakažené jen ty co mají větší problémy - a my všechny? Což by tzv. počet mrtvých alespoň částečně vysvětloval.

0 0
možnosti

Ješte na začátku září jsme byli mistři světa ... dnes jsme zase ... rovněž i stejně přesvědčenou tzv. opozici a to i v Covidu o všech pozičních omylech jak na podzim tak i nyní!!! ... už Karel Havlíček před 180 lety zapřahal vzkypěné české čtyřzpřeží do obou směrů!!! ... zemřel poučen ve věku 34 na Covid!!! Máme ještě dva roky a Karel je nyní ministrem ...

1 0
možnosti

L35i80b49o98r 60B34í26l93e30k

21. 2. 2021 19:02

Jo, českým národním sportem se starat sám o sebe, na ostatní kašlat, krédo že na Idnes tolik citované, každý svého štěstí strůjcem, pak když leží v 35 na ventilátoru, pak už nemá ani tu sílu to svoje heslo zopakovat, protože si za něj nemůže ani nafackovat

2 0
možnosti

Vždyť nás k tomu Babiš nutí!! Na jaře nezajistil ochranné pomůcky a museli jsme si je ušít sami! Teď se musíme o sebe postarat sami znovu, když nejsou očkovací látky! :-)

0 0
možnosti

Doufám, že vy jste nevolil ANO; já jsem si na rozdíl od mnoha občanů pročetla jejich předvoleb. "koncepci", která není žádnou koncepcí; představitel hnutí nerozlišuje veřej. politiku a soukr. firmu. Proti příliš smrtel. infekci nic nepořídíte bez "vojenské disciplíny" (se sankcemi). U nás skoro nic nefunguje, protože vláda nedokázala mít jednot. postoj a opozice průběžně mařila i správná rozhodnutí. Máme vládu, kterou si zasloužíme? V okol. západ. zemích s většinově ukázněnou vládou i opozicí i veřejností lockdowny zabraly, získá se jimi čas na další uvolnění, na mravenčí práci ve výzkumu možné léčby, na regeneraci sil doktorů a sester, na pokračování výzkumu i otázky, zda virus přece jen nebyl součástí 3. svět. války nevyhlášené, ale zahájené některými totalit. režimy.

4 0
možnosti

Rv Opozice mařila rozhodnutí? Nesmysl! Babiš odmítal s opozicí mluvit. Protože měl na schvalování komunisty! :-)

1 1
možnosti

R^

Problémem je, že Babiš chce být spasitelem světa! Všichni ostatní musí stranou! Podle toho to tu vypadá! Měsíce trvající nouzový stav, který přinesl jen nárůst počtu onemocnění, nárůst počtu pacientů na JIP, nárůst počtu umírajících, chybí lůžka, chybí lékaři, chybí sestry. Dojde k selhání zdravotní péče? Jsme nejhorší v Evropě a mezi nejhoršími ve světě! Politici za tak dlouhý čas nouzového stavu nic nevymysleli! Co je příčinou slehání Babišovy vlády? Postkomunistické, levičácké myšlení! Krajské a okresní struktury na potírání epidemie byly obejity a z Prahy se to řídit nedá! V republice je spousta škol již rok zavřených, i když v obci koronavirus není! Celoplošná nařízení nefungují!

Na jaře jsme si pomohli sami po selhání vlády, nyní si budeme muset pomoci sami také!

:-)

0 2
možnosti
Foto

Pokud dosud v nějaké obci koronavirus není, tak jenom proto, že byly zavedeny celostátní omezení sociální mobility.

0 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2833x
 www.klar-knihy.cz

 

 

Seznam rubrik