Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

KarmaR^.

Jen doplním - šikana je bohužel nejen problém ve školství, ale problém celospolečenský. Ať se člověk podívá kamkoliv, vidí to všude.

0 0
možnosti
JJ

Souhlasím s vámi, že "Ochránce" patří mezi to nejlepší, co se nejen v ČT u nás podařilo natočit. Podobně jako to I. oddělení. Kolikrát si říkám, jak je to možné, že často úplně stejní herci mohou být někdy naprosto uvěřitelní a jindy raději vypínám televizi, protože se na to nedá dívat. Stran těch detektivních seriálů - doporučil bych tvůrcům, ať už se konečně přestanou snažit natočit novou "Sifru...". Alespoň tedy na ČT.

Jinak - nevím, jak se vybírají blogy "na titulku", protože tento tam, dle mého názoru, jednoznačně patří.

Samozřejmě, že bychom mohli dlouho polemizovat jak o problémech v seriálu prezentovaných, tak i o některých vašich názorech, které tady uvádíte. Bohužel, čas... Spíše snad - "Bohu díky", protože reálný život je přecejen zatím plnohodnotnější, než ten u počítače. Alespoň tedy pro mne.;-)

1 0
možnosti
AM

Mně se zdá neuvěřitelné, kam demokracie nasměrovala chování studentů i žáků ZDŠ a bezmoc kantorů.

1 0
možnosti
JP

J22i24ř68í 91P86l28í83v90a

22. 9. 2021 22:10

Vcelku s vámi souhlasím až na tu šikanu. Děti se prodírají překážkami svého života , jak umějí. Každá rvačka není šikana. Šikana je možná jen v situaci, ze které šikanovaný nemůže uniknout. Typicky na vojně, ve vězení a ve škole s povinnou docházkou. Šikanované dítě často říká: "Já tam nechci být" Ve škole. Ale když se pokusí uniknout, je tam vráceno. Šikanované děti jsou většinou neoblíbené u učitelů. Jako ten Andílek v seriálu. A toho využívají děti, které jsou většinou oblíbené u učitelů. Ve vězení šikanují oblíbenci bachařů. Na vojně oblíbenci velitelů

V seriálu se nesprávně mluví o šikaně učitelky. Nesprávně proto, protože učitelé tam být nemusí, mohou odejít a jít dělat něco jiného, takže nelze mluvit o jejich šikaně.

1 0
možnosti
JK

Za sebe kritizuji postavu ministra školství, která se vyloženě nepovedla. Působí spíš jako dvojník skutečného ministra, který se snaží, aby se to neprozradilo.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS